Am lansat gama de sisteme fotovoltaice complete off grid / backup EXTRA

sistem extra.jpg

 La solicitarea clientilor nostri am lansat gama de sisteme fotovoltaice preconfigurate EXTRA.

Sistemele off grid(independente) si backup din gama EXTRA sunt destinate alimentarii permanente a locuintelor, fermelor si companiilor mici. Ele permit alimentarea permanenta a consumatorilor electrici obisnuiti si ocazionala pentru consumatorii mari inductivi (motoare electrice mari, transformatoare de sudura cu arc electric, scule electrice diverse).

 

Panourile fotovoltaice incluse sunt de tip policristalin cu puterea de 250Wp si sunt instalate in grupuri cu puteri intre 500Wp si 4500Wp.

 

Invertoarele oferite sunt in gama de putere 1200-5000VA si includ regulatorul de incarcare solar si un redresor care permite incarcarea bateriilor de la o sursa externa-generator sau retea.Daca generatorul este cu pornire electrica invertorul poate trimite semnalul pentru pornirea acestuia in functie de gradul de incarcare al bateriilor. Se pot conecta pana la sase invertoare in paralel pentru marirea puterii disponibile sau pentru folosirea in sistem trifazat. Aceste invertoare se pot folosi si in regim UPS pentru Backup acolo unde reteaua nu este stabila sau intreruperile sunt dese.

 

Acumulatorii inclusi in pachet sunt de tip Deep Cycle si sunt garantate minim 600 de cicluri la o descarcare de 75%. Optional se poate mari capacitatea de stocare inclusa in pachetele standard prin adaugarea mai multor acumulatori.

 

Kiturile EXTRA contin toate elementele necesare montajului su nu au alte costuri ascunse.

Kiturile EXTRA sunt oferite cu instalare optionala. Optional se poate conecta la sistem o turbina eoliana si/sau un generator electric.


Continuă
clear-bug-div
Categorii de articole
Valute