Sisteme fotovoltaice complete EXPERT

ogk-outback-fp1-rolls-550.jpg

 In completarea gamei EXTRA oferim clientilor sistemele fotovoltaice la cheie EXPERT destinate utilizarii zilnice intense si care beneficiaza de garantie extinsa.

Sistemele off grid / interactive si backup din gama EXPERT sunt destinate alimentarii permanente cu energie electrica a locuintelor, fermelor , companiilor si a micilor consumatori industriali . Ele permit alimentarea permanenta a consumatorilor electrici obisnuiti  cat și a consumatorilor mari inductivi (motoare electrice mari, transformatoare de sudura cu arc electric, scule electrice diverse).

Invertoarele folosite includ un redresor care permite incarcarea bateriilor de la o sursa externa(generator sau retea) și pot functiona in mod interactiv cu aceasta. Se pot folosi cu succes si in regim UPS pentru Backup in locatiile unde intreruperile si caderile de tensiune sunt frecvente . Constructia invertoarelor este de tip “Heavy Duty” cu transformatoare de joasa frecventa si cu sasiu din aluminiu turnat. Modelele ventilate beneficiaza de filtru de protectie la praf si insecte.

Regulatoarele de incarcare folosite sunt cu tehnologie MPPT si produc cu pana la 30% mai multa energie in aceleasi conditii de iluminare fata de un regulator clasic. Carcasa regulatoarelor este din aluminiu turnat ceea ce le confera excelente capacitati de racire in medii cu temperaturi ridicate.

Acumulatorii sunt de tip Deep Cycle și sunt garantati minim 1280 de cicluri la o descarcare de 50%.

Kiturile EXPERT contin toate elementele necesare montajului si nu au alte costuri ascunse.

 

Componentele folosite sunt garantate dupa cum urmeaza:

 

-Panouri fotovoltaice - 25 de ani

-Invertor - 5 ani cu posibilitate de extindere la 10 ani

-Regulator de incarcare – 5 ani

-Acumulatori - 7 ani

-Conectica – 2 ani

-Kit fixare – 15 ani


Continuă
clear-bug-div
Categorii de articole
Valute