Termeni de utilizare

Poti utiliza corespunzator site-ul Rueco.ro  dupa ce in prealabil ai citit si ai acceptat termenii si conditiile lui de utilizare. 

Utilizarea site-ului Rueco.ro

Echipa Rueco iti permite sa vizualizezi si sa accesezi diferite materiale si informatii postate pe acest site numai pentru uzul personal. Este interzisa folosirea materialelor si informatiilor in scopuri comerciale, pe alte website-uri, fara acordul prealabil al Rueco SRL. Nerespectarea termenilor si conditiilor de utilizare duce la anularea dreptului de utilizare a site-ului Rueco.ro si aplicarea prevederilor legale in astfel de situatii.

Continutul informativ al site-ului Rueco.ro

Echipa Rueco.ro poate modifica oricand, fara obligativitatea unei informari prealabile, continutul site-ului, descrierea sau imaginile produselor, modalitatea de lucru cu Clientii.

Toate informatiile de pe site, imaginile si descrierile produselor au caracter strict informativ. Ele pot diferi totusi intr-o masura mai mare sau mai mica fata de produsul fizic, pot fi incomplete sau inexacte, sau pot sa nu satisfaca nevoile si cerintele tale, cazuri pentru care echipa Rueco.ro nu este raspunzatoare. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu confirmam informatiile pe care le veti gasi in acele site-uri.

Obligatia de inregistare si furnizare de informatii corecte la inregistrare

Daca esti un vizitator al acestui site, poti naviga fara a fi necesara inregistrarea si autentificarea ta.

Daca utilizezi site-ul in scopul cumpararii de produse, este obligatorie crearea unui cont si furnizarea de informatii complete, corecte si actuale despre tine, asa cum sunt specificate in pagina de inregistrare ca utilizator. Acestea permit procesarea si expedierea comenzii. In situatia in care consideram ca nu ai respectat aceasta obligatie, ne rezervam dreptul sa iti blocam accesul la utilizarea serviciilor acestui site, pe o perioada determinata sau nedeterminata, fara o instiintare prealabila.

Statutul de membru Rueco.ro

Odata cu inregistrarea pe site-ul nostru si creearea unui cont personal, obtii statutul de membru care iti permite sa comanzi, sa beneficiezi de promotii / oferte speciale. Te poti loga oricand in contul tau prin completarea adresei de email si a parolei. Pastrarea confidentialitatii parolei revine fiecarui utilizator in parte.

Blocare cont membru Rueco.ro

Echipa Rueco.ro isi rezerva dreptul de a bloca contul unui utilizator (membru) si de a nu mai permite plasarea de comenzi de catre acesta, in conditiile in care a avut o comanda confirmata si neridicata / returnata de catre curier.

Confidentialitate

Informatiile personale ale utilizatorilor vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site, in conformitate cu politica descrisa in pagina Confidentiabilitate.

 

Retur produse

 

Vrem sa fii multumit de produsele cumparate de la Rueco.ro si speram ca acestea sa raspunda cerintelor tale ! In cazul in care totusi ai nemultumiri legate de articolele cumparate, le poti returna catre noi.

 

Legislatia in vigoare prevede urmatoarele: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”. “Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

 

Asadar, anunta-ne prin formularul de contact despre intentia de retur a produselor in maxim 10 zile lucratoare de la data primirii coletului. Iti vom comunica prin email adresa si procedura de retur. Retururile se efectueaza numai prin intermediul curierului, in concordanta cu procedura comunicata prin email.

 

Este obligatoriu ca produsele sa fie returnate in conditii de siguranta (ex. in plicuri antisoc), functionale si in aceeasi stare in care ti-au fost expediate.

 

Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

 

Iti vom inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 zile de la data comunicarii catre noi. Taxele de transport pentru retur vor fi suportate in intregime de Clientul care solicita returul.

 

Denuntarea unilaterala a contractului va fi aplicabila numai clientilor persoane fizice, in conformitate cu prevederile legii.

Continuă
clear-bug-div
Categorii de articole
Valute